Vriend

Als je vrienden in je droom ziet, betekent dat aspecten van je persoonlijkheid die je hebt afgewezen, maar klaar bent om op te nemen en te erkennen. De relaties die je hebt met de mensen om je heen zijn belangrijk om over jezelf te leren.

Dromen over je beste vriend betekent in het bijzonder dat je een speciale kwaliteit die je beste vriend heeft moet koesteren of erkennen. Vraag jezelf af wat je beste vriend je beste vriend maakt en hoe je aan deze attributen in jezelf moet werken. Als alternatief, dromen van een vriend duidt op positief nieuws.

Dromen dat je seks hebt met een vriend, verwijst naar de nabijheid die je deelt met je vriend. Omdat jullie zoveel met elkaar delen en zoveel over elkaar weten, kan de dromende geest deze nabijheid en band als seks uitbeelden. Als alternatief geeft een dergelijke droom een ​​aantrekkingskracht aan tussen jou en je vriend, maar je bent te bang om ernaar te handelen. Zo worden je verlangens gemanifesteerd in een droom.

Je jeugdvriend in je droom zien betekent regressie in je verleden waar je geen verantwoordelijkheden had. Dingen waren veel eenvoudiger en zorgeloos. Misschien wil je ontsnappen aan de druk en stress van volwassenheid. Denk eens na over de relatie die je met deze vriend had en de lessen die werden geleerd. Als alternatief suggereert de jeugdvriend dat je op een kinderachtige manier hebt gehandeld. Je moet je als een volwassene gaan gedragen.

Om vrienden uit je verleden in je droom te zien, wijst op je verlangen om opnieuw verbinding te maken met een deel van jezelf waarmee je het contact hebt verloren. Misschien is het tijd om die oude hobby op te pakken of een lang verborgen talent te gebruiken. Een meer directe interpretatie van deze droom kan eenvoudigweg betekenen dat je deze vriend moet opzoeken en opnieuw contact met hem moet maken.

Dromen dat je beste vriend sterft, suggereert dat een aspect of eigenschap dat je beste vriend bezit, sterft in jezelf.

Dromen over de vriend van je vriend betekent aspecten van jezelf die je nog steeds probeert te leren kennen.

Als je ervan droomt een nieuwe vriend te maken, dan houdt dit verband met zelfacceptatie en trouw zijn aan jezelf. De kwaliteiten die je in je nieuwe vriend vindt, zijn eigenschappen die je omarmt. Je bent trots op wie je bent en hebt andere mensen veel te bieden.